top of page

Vem är JAG?Hej du! Förutom att räkna träningspass från Kalmar IM 2019 så finns det en hel gäng andra grejer som i slutändan blir JAG.


- Heter Helen, kallades Henrik några veckor i första klass för jag just klippt av mitt långa blonda lockiga hår till en klassisk pottfrisyr och älskade att ha på mig de ärvda kläderna från mina två big broooos@owarldsvan @martinwikmar speciellt paprikaskjortan

- Spelade handboll på elitnivå o målet var landslaget, även om jag gjorde noll ansträngningar på riktigt. Ville det mest för att de var det man ville lixom🤷🏼‍♀️Gick riktigt bra. Trots min inställning- alla genvägar, fejk sjukdom när det var tester, klagade högt o mycket när tränaren sa att vi skulle springa....tillslut drog jag korsbandet för sista gången - 06 (löste två ggr att komma tbax innan läkaren sa - ”Du kan aldrig mer träna”)

- Jag lärde mig dricka kaffe efter ett helt år av kaffetvång vid 36

- Är beroende av@Noccoo cola Zero. Nej. Pepsi Max funkar inte.

- Älskar simma, springa och börjar gilla cykel mer o mer.

- Är tävlingsinriktad men det är inte placering som spelar roll inför tävling...jag kan inte gå inför att komma 3a, 10a lr 2a...jag vill alltid göra mitt bästa o ha kul på vägen

- Gillar inte yttre press-försöker lära mig hantera det..inspireras av massor här!

- Började träna 2014 som 90kg överviktig haltande deppig tre barnsmorsa

- Första IM 2017 CPH, Andra Kalmar IM 2018 och tredje IM Kalmar 2019

- Ötillö 2018 o Ötillö 2019

- Jobbigaste loppet jag gjort är Ötillö Engadin 😅2018

- Tråkigaste är Vasaloppet😑2019

- Väggat? Hisingen runt 160k cykel 2017

- Sa upp mig utan plan VT2019 och landade i@arkswimrun SÅ tacksam🙏🏼🖤

- Älskar kläder. Då gärna färgglatt.

- Badar gärna alla dagar om året

- Fråga mig inte om tokiga äventyr - troligtvis tackar jag ja🤷🏼‍♀️

- Vill inspirera folk att röra på sig mer, att motbevisa sina fördomar om sig själva o att vara glada!

- Kämpar me att inte vara fördomsfull mot mig själv -nej jag gillar inte att klättra- Men hur faan kan jag veta det innan jag ens testat?! Därför. Ska jag testa massor. Sånt som jag tror jag hatar. Som löpning 2014. Lr sim 2017. Tänk om jag aldrig testat??!


Har du testat ngt du hatat? O insett att det är LIVET? PROVA!

84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page