top of page

Race Report Hällsviktri

#hallsviktri🥳🥳 har varit så roligt att förbereda, bestämma banor, klura ut perfekta upp o igångar, testkört banor, lösa tattoooos osv!!!! Tack @matswanghansen @ehnbage @geddex och @fredde_ahlstrom för en grymt bra planeringsgrupp!!! Och så kul och bra det blev!!!!

Jag hade inte ens en tanke på att vara nervös eller infinna mig i ngt tävlingsmoment överhuvudtaget... Skulle bara genomföras och ha kul! Kul för mig innebär pressa mig så hårt jag kan🥳🥳😁😁 Och idag stod jag för det även innan. Jag visste att det skulle bli jobbigt.


Benen var tunga efter 23km swimrunorientering i sjukt obanad terräng dagen innan MEN☝🏼Alla har vi ngt att skylla på. Alla har ngt som gjort att de inte har optimal uppladdning. Så jag la ner de tankarna. Slutade skylla på ditten o datten. Jag gör mitt bästa! Såg framemot simningen, kul o köra med vänner för då vet man vilka fötter man skall försöka haka på! Men. Det visade sig att när jag väl började simma så tänkte jag INGENTING på det... Jag tänkte lixom inte på ngt. Helt plötsligt tittar jag upp o inser att jag siktar helt åt helvete!!!! Satan. Jagar ikapp gruppen igen. Sen. Fokus. Tror att jag touchar bojen tillsammans med @martinwikmar men det var @zantelid fick jag reda på efter loppet....Jag kände hur han krafsade på mina fötter, och jag garvade - den jäveln såååååklart han ska ligga där bak o götta sig och sen lagom tills vi är framme gå förbi och segla in!!! Bestämde mig då för att göra allt jag kan för att komma upp före honom (Martin alltså...fast det var Zantelid😂😁🤷🏼‍♀️) Jag tryckte på som satan och siktade spikrakt. Jag såg en blå mössa som jag trodde var @bjorn_amfors men det var alltså@martinwikmar Håller ni ordning på alla namn?! Hahaha! Iaf - jag märkte att jag tog in på den blå mössan, vet att Björn är starkare än mig men jag ville inte ge mig! Varje armtag ville jag bara sluta. Ge upp. Men ist ökade jag frekvensen. Jag kom ikapp den blå mössan. Och jag sprang upp ur vattnet som nr 2....Efter @simcoachen som utklassade oss andra med säkert 15 minuter!!!! På 1500m!!!! Helt galet. Vi har pratat om hur i helvete hon kan vara så jävla snabb... Och slutsatsen är att hon gör ALLT HELT RÄTT.


Så sjukt inspirerande. Hon är lixom inte LITE före..... Mina barn sa det så bra - ”Hon kunde simmat tre gånger samma sträcka och ändå kommit före dig mamma!!!!!! Sååå coolt!!” Jag håller med. Tack Anna för din inspiration, din glädje, jävlaranamma, inställning till tävling, livet och tack för push o pepp!!! Så glad att du kom!!!😁😁❤️❤️ När vi sprang upp ur vattnet var jag såååååå slut. Såg framemot cykeln så jag äntligen kunde få andas som jag ville och inte två takt😅😅

Men. Shit vad fel jag hade. Det visade sig att mina ben inte alls ville cykla! Jättekonstig känsla....så jag gick på stenhårt för att få slut på skiten. Jag trampade lixom med pannbenet. Alla backar stod jag upp i.....Hade aldrig kommit upp annars😂🙈Motvinden tog hårt. T.o.m. medvinden var tuff att cykla i. Och jag tog ut mig som ett as. Var helt ensam halva cyklingen....undrade om jag cyklat fel??? Varför cyklar ingen om mig???

Tillslut möter jag @martinwikmar som kom först ut efter simningen och ledde hela skiten! Sen ser jag @zantelid - Kul att mötas o heja på varandra!!!! Skönt att få en bekräftelse att jag var på rätt väg också! Vi vinkade och tjoade på varandra och stämningen var topp! Jag kom då på att jag missat energi hela cyklingen....Började frenetiskt suga i mig min energidryck från @umarasports tryckte en gel också. Godis också. Kände mig slut. Var såååå trött när jag närmade mig. Kan jag bryta nu? Skita i löpet? Jag sprang ju igår ju.....Alla borde förstå? De tycker nog det är ok om jag säger att jag är trött? Klickar ur skorna och känner att benen är helt svajiga! Springer mot transition men kan knappt....barnen vill ge mig godis men jag orkar inte ens säga ngt....byter om på 50 sek. Hinner inte ens tänka tanken på att bryta. Släpar mig iväg. Vet att det släpper efter 1-2km så maler på.

Den personen (JAG ALLTSÅ) som la löparbanan tänkte nog att den är fin att springa o kolla på utsikten....och det är den ju....Men dessa 6 uppförsbackar efter 40km hetscykel hade helt klart tagit ut sin rätt och njutningen av utsikten kunde jag skippat😂😂😂Men. Nu var det bara att skutta uppför. Möts av blockflöjts toner och kastrulllocksklånkande!!!! Och hejarop!!!! Magiska klacken uppe på toppen!!!! Nästan värst var ändå nedförsbacken som nästan lutar bakåt......utan lårmuskler var den svår parerad😂😂På nästa topp möts vi av energidryck, saft, vatten och glada hejarop!!! Den vidriga långa asfaltsbacken som jag annars gillar kändes som ett skämt.....Älskar det målade färgglada pilarna😍😍Hade ingen aning om att den var så här brant!!!! Mötte de snabbaste och hejade på dem!!! Martin ledde och han såg stark ut!!! Väldigt sällan jag möter honom på tävling och han ens kan prata med mig! Nu var det en annan Martin!!!! Jag var sugen att dra ”jag-är-trött-och-vill-inte-köra-mer”-kortet vid vändningen men kunde faan inte.... JAG kan ju inte ge upp! Massor hejade så jag låtsades vara lite pigg! Gasade allt vad jag hade. Men det gick inte mkt fortare! Kom till orkestern med blockflöjter och kastrulllock för andra gången och kunde knappt tacka dem för ett magiskt hejande!!

Vid energidrycks toppen med 3km kvar sprang @trimarre om - sjukt pigg och stark flög hon förbi! Sen var det bara o ta sig tillbaka🙏🏼🙏🏼Och hur underbart var det inte att komma till gräsmattan!!!!!!!! Tävling!!! Är det inte fantastiskt??!!!😂😂😂🤣🤣🤪🤪😅😅🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️😁🥳🥳🥳🥳När och var kör vi nästa gång???!!!!!! #triathlon #hällsviktri #triwoman#triathlete #arksports #arksouls#addnature #arksoulsaddnature#addnaturefamily #sportswomen#pushit #motivation #inspiration#dreams #goals #tränatillsammans#simcoachen#ingenvanligcrawlkurs#umarasports5 dSvara

GRATTIS @martinwikmar och @trimarre till seger!!!!! Sjukt grymt jobbat🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳 Och TACK alla som kom och körde!!!! Så kul att vi är rätt stort gäng nu🥳🥳🥳🥳

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem är JAG?

Comments


bottom of page