top of page

#MyFirst #5 med ingen mindre än @simcoachen


Hon är ödmjuk, omtänksam och sån jävla SHEHULK!! Har ni inte lyssnat ännu så gör gärna det här 🖤🖤 Kom med feedback eller kommentarer🙏🏼🙏🏼 Fantastiskt intressant att lyssna på en sån förebild, mentor, inspiratör och dessutom en väldigt fin vän... att få fråga sönder mig utan att framstå som en galning (eller det kanske jag är ändå!!😂🤣) Anna (känner du dig villrådig - lixom jag gjorde innan inspelningen - om vad hon vill bli kallad så får du även klara direktiv här!😅😅😅😂😂😂) listade tre tips till dig som känner rädsla för öppetvattensimning! För detta är något som hon kämpat med... eller kämpar med! 🤜🏻💙🤛🏻 Vi pratar om hennes medaljer, hur hon kom dit hon är idag, hennes första swimrun och varför@konditionsfilm kommer utsättas för något sjukt prank inom en snar framtid!!! 🤫🤫🤫 Tips på detta mottages gärna också!😂😂😂😇😇😇 Glöm inte av att ni på torsdagar kl 19 kan få testa på livräddning tillsammans med mig o mina goa träningskompisar från@slsgoteborg på Valhalla!!!

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem är JAG?

bottom of page