top of page

HUR I HELVETE LYCKADES JAG GÖRA NÅGOT ÅT DET?!

2014 i januari var jag en 90kg trött och deppig 3-barnsmor (har ej bilder från den tiden så tog en från 2006) som ville bli pigg lekfull trebarnsmor ❤️🙏🏼 HUR I HELVETE LYCKADES JAG GÖRA NÅGOT ÅT DET?! Kändes då som en hel jävla omöjlighet att göra de förändringar jag behövde göra för att må bättre där 2014.


Men jag lyckades. Och även om jag kommit långt så går jag fortfarande såklart och tänker på massor av saker som hade kunnat vara bättre: —> Har stora jävla stockar till lår, sladdriga dessutom! —> Häng-haka även om jag inte ens är överviktig - WTF är problemet?! —> Krokig näsa (önskar jag kunde skylla på coolt slagsmål) —> Ler skevt —> Har ett OTROLIGT dåligt minne —> Har otroligt dåligt minne —> Mina långfingrar är helt böjda.... sjukt provocerande när man ska ge ngn fuck-u-fingret..O det bara ser skojigt ut.

—> Jag har JÄMT sprucken hud på hälarna som oftast fylls med trail lera 🤦🏼‍♀️ —> Min RÖV är HUGE —> Rör mig grabbigt så in i helvete...inget graciöst och nätt här inte🙄🙄 —> Och till råga på allt har jag insett de senaste året att jag pratar EN SJUKT GROV GÖTEBORSKA!!!! That doesn't make anything easier lixom. Ett försök på att vara lite mindre brötig o sen öppnar jag munnen o alla förstår🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Men så har jag kommit på att de senaste 2 åren har jag börjat tänka annorlunda. Börjat acceptera det där. Jag kan inte göra något åt det ändå! Och de där stockiga låren har ju visat sig vara kul att ha på tävlingarna, i uppförsbackarna, på cykeln och jag är också en jävel på att fånga någon i rävsax mellan benen. INGEN kommer loss. BOOM.

Hänghakan är störig! Men är ju fantastiskt kul ibland och har


gett mig mycket skratt!!! Mina racebilder hade ALDRIG blivit så bra utan den!! 😇🤣 Leendet kommer jag ihåg att jag störde mig på när jag gick i mellanstadiet och bad fotografen ta om bild efter bild men det gick inte att le rakt lixom 🤣🤣 Alla mina skolfoton från första klass till gymnasiet ler jag EXAKT samma leende. Sjukt. Men nu är det ju lite MITT leende och det är ändå glatt och lyckligt 😁😍


Mitt dåliga minne är inget bra... och försöker jobba med det 🙄 Men jag har ju i alla fall ett underbart leende!! 💁🏼‍♀️💁🏼‍♀️ Krokig näsa?... men på riktigt? 🤷🏼‍♀️ Släpper det nu. BOOM #micdrop75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem är JAG?

Comments


bottom of page