top of page

Girl is on firePass 341. 10km jogg med mig själv, solen, vinden, lugnet och@gunillavonplaten1 i lurarna....Visste inte så mkt om henne innan. En affärskvinna. Men blev mycket berörd av hennes prat. Rös till när jag sprang igenom den nedbrända skogen och Gunilla berättade om sin farmors öde, sin mammas och sin egen - hur männen kantat hennes karriär på olika (fruktansvärda) sätt och hur hon stått upp för sig.


Jag har också det. Varit med om mycket skit i en VÄLDIGT mansdominerad bransch som sjöfartsindustrin är. Mest har jag haft roligt. Lärt mig fantastiskt mycket. Men har även varit rädd om nätterna på båtarna när jag jobbade. Låst dörren om mig när argsinta kaptener tyckte att lilla jag inte skulle tro att ”bitchen” skulle bestämma - ”jag är ju chef på båten så nog är det jag som bestämmer gubbe lilla” sa jag tufft...som den starka 23 åring jag var. Jag var så stark, jag hade backning. Ett stort gäng som backade mig.


Men senare i livet var jag inte lika stark. Orkade inte svara med vassa kommentarer. Utan lät mig brytas ned sakta. Tog bara emot nedvärderande kommentarer. Gunillas prat fick mig att minnas det här. Och jag är besviken över att JAG lät mig förstöras. Hur kunde JAG💪🏼 låta det hända?? Jag är snart uppbyggd igen o kommer aldrig låta någon bryta ned mig så igen. Jag fylldes av kraft under den här löpningen.


Tillslut stannade jag till och frågade mig - va faan ska jag göra med all denna kraft???!!! All denna viljan att göra något!! Hur ska jag förändra?? Tillsammans är vi starka. Inga ska brytas ned på det sättet. Vi ska backa upp varandra. Jag har aldrig känt mig så stark som när jag visste att andra starka höll min rygg. Stöttade mig. Så jag hoppas att jag gör det! Stöttar andra! Inspirerar till förändring! Styrka! Tack Gunilla för kraften! ”Girl is on fire” har nynnats på hela kvällen 🔥👊🏼


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem är JAG?

コメント


bottom of page