top of page

Faan va' man håller på

9km LUGNT tempo trail med #löparkompisar🥳🥳🥳 Stod i hallen innan jag skulle ut 05:50....”Faan va man håller på” tänker jag på klädd för trail med nya ryggan från@addnature🤓🤓Hit o dit, kläder till alla barn i rätt strl o väder, hålla ordning på att det finns två Max M i tvillingarnas klass o att de inte var hos den Max Ms mamma som jag hörde av mig till o bad henne skicka hem killarna🥳🤪 ”oj nä killarna är inte här men kanske hos den andra Max M?” Såklart.... Förlåt att jag inte har koll🤓🤦🏼‍♀️ Vart är alla fotbollsstrumpor?!, hårjävlet som barnen o deras kompisar VARJE dag påminner mig om, ser mkt äldre ut än vad jag är... "Har man verkligen grått hår när man är 36??" Ja, tydligen (ungjävel men det sa jag inte högt) barnens aktiviteter, tacka ja o nej på alla träningar de ska på på mailen, alla val som ska tas, handla (i tid o otid) - visste ni att tre barn som älskar a-fil kan dricka EN HELVETES JÄVLA MASSA a-fil.... vaknar på natten och kommer på smarta lösningar för jobbet och roliga event, alla träningstävlingar jag vill vara med på, födelsedagar som ska kommas ihåg, kärlek o omtanke till alla som finns för mig, dåligt samvete för ngn som missades, tvätt m.m och nu finns en alldeles nya kategori — SURKÄRRINGARNA mitt på vägen i skogen som skriker och numera SVÄR åt en när man kommer springande ”FÖR I HELVETE VIK HÄDAN DU ONDA MÄNNISKA - HÅLL AVSTÅND” för att avsluta med ett klassiskt ”FY FAAAAAN”...... Ja...shit vad man håller på... men så värt det - de här morgonrundorna med löparkompisar är helt fantastiska o så värda att pusslas in för den braiga känslan är med mig hela dagen! 🤜🏻❤️🤛🏻 Då får jag energi och mår bra av allt o alla som passerar min väg då kan t.o.m. Inger få svära åt mig i skogen och jag kan le åt Inger - hon behöver egentligen en bra jävla trailmorgonrunda✌🏼✌🏼❤️❤️❤️ Livet helt enkelt... Missförstå mig rätt här nu...Jag hade gått under av tristess om jag inte hade 42133 bollar i luften samtidigt men jag reflekterade bara över... faan vad det hålls på😂🤪🥳🥳🥳#trail#trailrun#trailrunning#trailrunningsweden#run#runner#running#instarunner#doyourshit#swimrun#arkswimrun#arksouls#arksports#swimrunner#löpning#löpare#runners

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page