top of page

Det är det som är träningsnjut för mig

Pass 372. 30 min yoga för löpare, stretch o@hypericenordic#hypervolt där det behövs! Som alltid känner jag att kroppen behöver både stretch o yoga.....och jag slås av att jag har en otrolig förbättringspotential😅😅🤪🤪 Älskar att göra saker när jag känner för det! Inga måsten, inget tvång, inga regler....Det är det som är träningsnjut för mig! Att göra det jag känner för. Det JAG vill. Inte för att ”det är bra” eller att schemat säger att jag ska göra si o så.


Jag tränar bara på känsla, luckor som kan täppas till i vardagen och tillfälligheter som hoppar på mig....Eller så drivs jag av utmaningar!! Någon gång då o då kan jag belöna mig med ett strukturerat intervallpass... Eller en hets-tävling...eller 6 veckor of hell med@zantelid cykelpass, eller om@napraidrott säger till mig att jag behöver göra styrkeövningar då lyder jag utan att ens blinka😎osv... Men jag försöker lyssna på mig själv och vad jag vill göra....


Jag får ofta frågan hur jag kan vara så motiverad och ha sån energi hela tiden? Och jag tror det är för att jag lyssnar på mig själv och gör saker som jag mår bra av och tycker är roligt😁😁


Så...Ett bra tips är helt enkelt att träna det du tycker är kul och riktigt längtar efter!! Kanske är inte löpning ngt för dig just nu? Kanske du borde testa en salsakurs??? Eller så är löpning din grej men du har satt stopp för det i din hjärna? Lova mig bara att du testar. Innan du säger nej. Hur kan du annars veta så säkert?


Ibland får jag dippar också såklart... Det kan ibland lösas lätt med ett par nya tights, skor eller att testa ngt nytt.... Förra hösten fick jag en superboost när@powerbylisa visade ett sjukt bra rump-pass på gymmet, eller när@workoutispassion gjorde så jag inte kunde röra mig på fem dagar efter en timma med henne på gymmet😂😅🤜🏻🤛🏻 Eller när jag fick utmaning att klara brandmanstestet, eller för att inte tala om min simutmaning denna sommaren!!! Eller en kurs hos@simcoachen hjälper mig också! Snacka om motivation!!🥳🥳


Varför tränar du? Och vad motiverar dig? Bra tips?


Bild från Bengtsfors-typ enda gången jag satt ner i lugn o ro😂🥳🤪😅42 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem är JAG?

Comments


bottom of page