top of page

10 punkter några av er kanske inte visste om mig😬😬

Alltid kul att få veta lite om vem som följer mig❤️ Bjuder på 10 punkter om saker några av er kanske inte visste om mig😬😬🤫🤫 Kanske ni kan bjuda på ngt?🥳


🖤Spelat handboll i elitserien slutade pga diverse knäskador😫 ridit i 12 år

🖤Är vig så in i helvete(överdriver och ljuger)

🖤Är nykterist sen ca 4 år🥳🥳 För att jag kan. För att jag druckit färdigt. För att cola Zero är sååååå mkt godare. För att jag är så jävla kalas ändå. Jag kan dansa lika bra som en full fast jag är nykter och ni som känner mig vet att jag är en tjötröv anyway. Här behövs varken läkerol eller alkohol för att snacka😂😂😅😅 För att livet är för underbart för att supas bort. Det är när livet är kristallklart jag inspireras o för lyckorus. För att bakfylla inte prioriteras. För att retas med de som tycker det är jobbigt att ALLA inte dricker.

🖤Jag är sällan lagom. Jag är mer ALLT eller INGET. Svart eller vitt. KÖTTA eller lunka. Glad eller ledsen. Framåt eller bakåt...inte så lagom....

🖤Älskar att simma, springa och börjar så sakteliga även ta till mig cyklingen🙏🏼🙏🏼 Ironman Kalmar ska köras i år (min 4de IM😱) målet blir att få så mkt tjejer på lyckorus-tåget som möjligt!!!!!! Ötillö blir magi (3dje gången)❤️❤️

🖤Har tre kids, Simon 9, Sid 7 och Frank 7

🖤Tränade INGET 2006-2014

🖤Bestämde mig 2014 att få ut mer av livet. Livet Livet slutar inte för att man får barn, det har ju för fan precis börjat! Nu ska du bli den bästa du kan bli! En förebild! En människa du älskar. Ett liv DU vill ha. Som ett resultat sa jag upp mig och hoppades få jobba med ngt jag älskar- i augusti började jag jobba på @arkswimrun och är så fantastiskt lycklig för det! Att jobbet är en del av livet och min passion- det är lyx och lycka

🖤Mål 2020? Skadefri med @napraidrott som en stor stöttepelare💪🏼❤️Men också att få in mer nybörjare till swimrun, mer brudar att testa sina gränser

🖤Släpper första avsnittet på MIN podd #MyFirst som @slsgoteborg har initierat och supportar mig med 7/2!! Fantastiskt❤️

Det var en liten bit av mig! 🥳🥳34 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem är JAG?

bottom of page