top of page
Sök

10 punkter nĂ„gra av er kanske inte visste om mig😬😬

Alltid kul att fĂ„ veta lite om vem som följer mig❀ Bjuder pĂ„ 10 punkter om saker nĂ„gra av er kanske inte visste om migđŸ˜ŹđŸ˜ŹđŸ€«đŸ€« Kanske ni kan bjuda pĂ„ ngt?đŸ„ł


đŸ–€Spelat handboll i elitserien slutade pga diverse knĂ€skadorđŸ˜« ridit i 12 Ă„r

đŸ–€Ă„r vig sĂ„ in i helvete(överdriver och ljuger)

đŸ–€Ă„r nykterist sen ca 4 Ă„rđŸ„łđŸ„ł För att jag kan. För att jag druckit fĂ€rdigt. För att cola Zero Ă€r sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ mkt godare. För att jag Ă€r sĂ„ jĂ€vla kalas Ă€ndĂ„. Jag kan dansa lika bra som en full fast jag Ă€r nykter och ni som kĂ€nner mig vet att jag Ă€r en tjötröv anyway. HĂ€r behövs varken lĂ€kerol eller alkohol för att snacka😂😂😅😅 För att livet Ă€r för underbart för att supas bort. Det Ă€r nĂ€r livet Ă€r kristallklart jag inspireras o för lyckorus. För att bakfylla inte prioriteras. För att retas med de som tycker det Ă€r jobbigt att ALLA inte dricker.

đŸ–€Jag Ă€r sĂ€llan lagom. Jag Ă€r mer ALLT eller INGET. Svart eller vitt. KÖTTA eller lunka. Glad eller ledsen. FramĂ„t eller bakĂ„t...inte sĂ„ lagom....

đŸ–€Ă„lskar att simma, springa och börjar sĂ„ sakteliga Ă€ven ta till mig cyklingenđŸ™đŸŒđŸ™đŸŒ Ironman Kalmar ska köras i Ă„r (min 4de IMđŸ˜±) mĂ„let blir att fĂ„ sĂ„ mkt tjejer pĂ„ lyckorus-tĂ„get som möjligt!!!!!! Ötillö blir magi (3dje gĂ„ngen)❀❀

đŸ–€Har tre kids, Simon 9, Sid 7 och Frank 7

đŸ–€TrĂ€nade INGET 2006-2014

đŸ–€BestĂ€mde mig 2014 att fĂ„ ut mer av livet. Livet Livet slutar inte för att man fĂ„r barn, det har ju för fan precis börjat! Nu ska du bli den bĂ€sta du kan bli! En förebild! En mĂ€nniska du Ă€lskar. Ett liv DU vill ha. Som ett resultat sa jag upp mig och hoppades fĂ„ jobba med ngt jag Ă€lskar- i augusti började jag jobba pĂ„ @arkswimrun och Ă€r sĂ„ fantastiskt lycklig för det! Att jobbet Ă€r en del av livet och min passion- det Ă€r lyx och lycka

đŸ–€MĂ„l 2020? Skadefri med @napraidrott som en stor stöttepelaređŸ’ȘđŸŒâ€ïžMen ocksĂ„ att fĂ„ in mer nybörjare till swimrun, mer brudar att testa sina grĂ€nser

đŸ–€SlĂ€pper första avsnittet pĂ„ MIN podd #MyFirst som @slsgoteborg har initierat och supportar mig med 7/2!! Fantastiskt❀

Det var en liten bit av mig! đŸ„łđŸ„ł38 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments


bottom of page