top of page

Åtta snabba om mig... som kanske inte alla vet1. Är lillasyster till 2 storebrorsor, en är 10 år äldre@martinwikmar och en är 6 år äldre@owarldsvan ❤️ Båda är stora och starka.... Något som de båda har gemensamt är att de är väldigt omtänksamma. De hittar på roliga grejer och överraskningar. En stark nämnare de har som faktiskt inte jag har är att de ÄLSKAR chips. Annars är vi tre rätt lika... Skrattar mkt och mest (kanske mest åt våra egna skämt?!), högljudda och för all del lite brötiga🤷🏼‍♀️😇Martin är minst brötig. Eller han är iaf bäst på att inte släppa ut allt det göttiga på en gång😂😂😅😅

2. Älskar smoothie bowl frukost och är på äventyr i den världen...Har tyvärr för vana att gå all in i allt så även här...Vad kan inte vara med i en smoothie är mitt motto som barnen ibland inte uppskattar så mkt🤪🤪😅😅

3. Jag älskar Cola Zero. Har inte mycket andra olater...(förutom att jag kastar alla kläder på golvet helst).....Åker helst med ett 20 pack i bilen. Då känner jag mig trygg. Vad som helst kan få hända.

4. Började träna 2014, från att vara en 90kg tung trött men ändå humoristisk morsa blev jag så sakteliga HELEN igen....Energin, glädjen, livslusten och viljan att utvecklas, testa nytt och sluta begränsa mig växte för varje dag...Och så tänker jag att det ska förbli.

5. Är sämst på att minnas. Rent generellt...🤷🏼‍♀️Men ännu svårare med ansikten. Gick fram o tjenade på Bengt Magnusson en gång i Stockholm...Trodde han var mammas o pappas kompis🙈🙈Ville ju inte vara otrevlig lixom😇😇Men ser du mig och du tycker det verkar som att jag inte vet vem du är...Så ber jag omursäkt! Kom fram o heja bara!😁

6. Är besviken över att jag inte längre kan hoppa ner i split o spaghat🤷🏼‍♀️😒

7. Inte druckit alkohol på 4 år

8. Har så många konstiga mål 2020- Hoppa från 10an är ett men jag får svindel bara jag skriver det😅😅Ett annat mål är att sluta skriva ner mig själv inför utmaningar jag tar mig för! Den kommer bli tuff- hela min natur skriker att jag måste skriva ner mig!! Men för vems skull? Vem bryr sig? Inte en enda kotte. Så 2020 TJJHOOOFF nu kör vi!

Kan inte du skriva några punkter nedan så jag lär känna dig lite mer!! Alltid kul!!🥳🥳🥳🥳🥳

75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Vem är JAG?

Comments


bottom of page